icon
Gratis levering in België en Nederland vanaf 80 EUR - Betaal met Edenred Ecocheques
Trustpilot

Waarom organisch en duurzaam?

Waarom organisch en duurzaam?

Toen ik vroeger zelf een klein ukje was, was het mijn grote droom om de wereld te verbeteren. Ik wou vrede op aarde, geen honger en armoe meer en ik wou dat iedereen even veel had.

Intussen ben ik mij ervan bewust geworden dat mijn kinderdroom heel utopisch was.

Sinds ik mama ben geworden, ben ik niet alleen bezorgd om hoe mijn kind in de wereld staat, maar ook vooral over de staat van de wereld waarin mijn kind wordt grootgebracht.
En laten we eerlijk zijn, dit kan echt wel beter. En wij kunnen daar wel degelijk ons steentje in bijdragen. Voor sommigen is de stap van “we rijden niet meer met de auto” of “we eten geen vlees meer” net iets te ver, ook voor mij is dit heel moeilijk, maar we kunnen ook op andere manieren de wereld verbeteren.

Vertel, wat kan ik doen?

Zoals je hier kan lezen, ben ik gestart met de webshop omwille van Olivia's gevoelige velletje. Voor mij was het ecologische een duurzame aspect een extra schot in de roos.

De stoffen die worden gebruikt door de merken die op onze webshop worden aangeboden, zijn gemaakt van 100% organisch katoen, dus zonder chemische processen. de productie van organisch katoen gebeurt zonder het gebruik van pesticiden en kunstmest.

De kleding wordt ook geproduceerd in Europa, door mensen die hier een eerlijk loon voor krijgen.

En er zijn nog andere praktische extra's 

We mogen ook niet vergeten de praktische gevolgen van organische stoffen aan te halen, die zijn voor ons als ouders echt wel super belangrijk:

Buiten het feit dat je ukkie super comfortabele kleding aanheeft, waarin hij/zij naar hartelust kan ravotten, zijn er dus ook nog pluspunten voor ons :)

  • De kleding kreukt minder snel en droogt sneller!
  • De stoffen zijn minder schadelijk voor je gezondheid
  • Je kan de wasmachine een paar graden lager zetten
  • De stoffen gaan langer mee, je kan ze dus gerust bijhouden voor je volgende Mini-Me, en dan zo toch wat besparen
  • En minder strijk!!

WinWinWin!

Laat een reactie achter

* Verplicht

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.