icon
Gratis levering in België en Nederland vanaf 80 EUR - Betaal met Edenred Ecocheques
Trustpilot

Jeuuuuj! Nieuwe duurzame merkjes coming up!

Jeuuuuj! Nieuwe duurzame merkjes coming up!

Duuus,

wij zijn super trots te kunnen melden, dat we vanaf deze zomer 2 nieuwe topmerkjes in onze shop gaan aanbieden!

Merkje nummer 1:

JELLYMADE

Jellymade is een eco-friendly merk, uit Spanje die graag de nieuwsgierigheid van kinderen in de kijker zet.
Met natuurlijke en toch stijlvolle stuks, willen ze de schoonheid van simpliciteit meegeven, met een focus op kleuren een texturen die sereen zijn.

Hun doel is gezinnen te inspireren een kalmere en bewustere levensstijl aan te nemen, en zo bij te dragen aan het welzijn van de maatschappij, en rechtstreeks dus ook aan het welzijn van onze kinderen.

Ze willen dat klanten verliefd worden op hun kleding en duurzame, tijdloze stuks aankopen die doorgegeven kunnen worden aan volgende generaties.

Ze verbinden zich ertoe duurzame stuks te ontwerpen,  en verzekeren goede werkomstandigheden bij de producties in Portugal, met gebruik van eco-friendly materialen als organisch katoen en gerecycleerde materialen.

Merkje nummer 2:

MONKIND


Familie. Duurzaamheid. Stijl.

MONKIND is een maatschappelijk verantwoord familiebedrijf in Berlijn, opgericht in 2014. Valeria - de ontwerper in de familie - maakt eenvoudige, gedurfde, minimalistische kleding voor kinderen en volwassenen die lang meegaat en kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties. We gebruiken altijd GOTS-gecertificeerde biologische of innovatieve en duurzame materialen

Structuur. Kleur. Inclusiviteit.

Hun kleding is origineel, comfortabel, modern en stijlvol. Ze vermijden felle, genderspecifieke kleuren en stijlen. Bovenal zijn de kledingstukken en accessoires inclusief, voor alle baby's en volwassenen.

Globaal.

MONKIND is geboren uit de creativiteit en vrijheid van de verjongde stad Berlijn. In hun winkel in Berlin-Schöneberg vindt u eenmalige producties, samples en prototypes, evenals een breed scala aan kleding uit collecties van vroeger en nu. De kleding wordt vervaardigd door kleine, door een familie gerunde fabrieken in Noord-Portugal, die ze regelmatig bezoeken en controleren, om ervoor te zorgen dat werknemers eerlijk worden behandeld en betaald.

Wij hopen van harte dat deze beide merkjes even diep in jullie harten komen te zitten, als in de onze!

Laat een reactie achter

* Verplicht

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.